Κυριακή, 10 Αυγούστου 2008

Ο Γερμανός θα αντιμετωπίσει αρκετούς εν ενεργεία οδηγούς της Formula 1

Ως γνωστόν, όλοι οι οδηγοί της Formula 1, ξεκίνησαν την καριέρα τους κάνοντας καρτ. Μάλιστα κάποια από αυτούς, διατήρησαν το αγαπημένο τους χόμπι ακόμα κι όταν τα χρόνια άρχισαν να περνούν. Ένας από αυτούς είναι και ο Michael Schumacher που ακόμα και τώρα που ολοκλήρωσε τη σπουδαία του καριέρα, όποτε μπορεί, χώνεται πίσω από το τιμόνι ενός καρτ. Ειδικά αν πρόκειται για αγώνα ενάντια σε παλιούς γνώριμους και αντιπάλους.

Ο Schumi λοιπόν ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει και φέτος στο «International Challenge of Go-Kart Champs», έναν αγώνα που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Βραζιλία ο Felipe Massa. Πέρυσι ο Γερμανός είχε πάρει τη νίκη και έτσι έχει έναν ακόμα τίτλο να υπερασπιστεί. Απέναντί του θα βρει 26-27 ταλαντούχους οδηγούς από κάθε άκρη του πλανήτη.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάστηκε καν να τον καλέσω να έρθει. Μου είπε στο Hockenheim από μόνος του ότι θέλει να τρέξει ξανά γιατί του άρεσε πολύ η πόλη και βρήκε την ατμόσφαιρα εκεί αρκετά χαλαρωτική», είπε ο Massa.

Όμως η All Star λίστα δεν σταματάει εκεί. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι εν ενεργεία οδηγοί της Formula 1, Robert Kubica, Sebastien Vettel και Sebastien Bourdais. O Massa προσέγγισε ακόμα και τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NASCAR, Jeff Gordon, που πιθανότατα θα δώσει και αυτός το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: